cmini.jpg cmini2.jpg javamini.jpg cpp_mini.png

 

Leveransvillkor

 

Priser


De angivna priserna gäller endast för leverans via vanlig Post till Sverige. Vill du ha leverans till utlandet eller snabbare leverans kontakta oss. 

 

Avbeställning


En leverans kan avbeställas innan vi har börjat att bearbeta den. Kontakta oss på 08-792 36 28 för att avbeställa. Efter att beställningen har börjat behandlas är det för sent för avbeställning. Om du vill returnera böcker så går det bra att kontakta oss inom 14 dagar från det att du har fått varan levererad.


Retur


Om du vill returnera en vara måste du meddela oss inom 14 dagar räknat från det datum du mottog den beställda varan. Uppge fakturanummer och vilken bok eller böcker det gäller. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss. En förutsättning för att returen ska godkännas är att boken eller böckerna är oanvända och inte är skadade. Om returen godkänns får du tillbaka det belopp du betalat. Du behöver själv stå för returportot.


Reklamation


Vid alla typer av reklamationer, t.ex. skadad vara eller saknad vara i leveransen, ber vi dig att kontakta oss. Ange fakturanummer och varför du reklammerar. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss.


Ohämtade paket


Om ett paket inte hämtas ut, eller om en försändelse kommer i retur på grund av att vi fått en felaktig adress, tar vi ut 158 kr som kompensation för porto och administrativa kostnader.